Cele mai vandute produse Karcher

Promotii Karcher

Telefoane Contact

telred
Echipamente si service:
0751 034 150
Accesorii si consumabile:
0726 715 616
0356 264 327 

Abonati-va la Newsletter

Aspiratoare semiprofesionale Karcher

Aspiratoare semiprofesionale
In domeniul aspiratoarelor semiprofesionale puteti avea incredere in echipamentele de curatenie Karcher. Amintim - aspiratoare de praf, cu apa, aspirator robot, umed-uscat, aspirator cu spalare si aspiratoare umed uscate. Karcher Service, dealer Karcher Romania.Karcher Timisoara.Karcher Service

Aspiratoarele de praf au o putere de aspirare de 1A, sistem de schimbare a duzelor QuickClick si sunt echipate cu un sistem de ocolirea obstacolelor EasySlider. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aspiratoarele cu apa ofera un avantaj serios pentru alergici,din acest aspirator cu filtrare prin apa nu iese aer curat. Filtrul suplimentar HEPA 12 culege chiar si particule microscopice. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Este un aspirator de ultima generatie ca va usureaza viata, facand curatenie in timp ce puteti sa faceti alte lucruri, apoi dupa terminarea sarcinilor acesta se intoarce automat.
Aspiratorul umed uscat ace fata oricaruitip de murdarie, fiind ideale pentru garaj, ateliere, renovari sau santiere private. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aspiratorul cu spalare de la Karcher ajuta la Curatarea igienica a covoarelor, suprafetelor dure, tapiteriilor sau a saltelelor. Principiul de lucru fiind pulverizarea solutiei de curatare iar apoi aspirarea impreuna cu murdaria.
Acest aspirator ajuta la colectarea prafului rezultat din gaurirea cu burghiu. Acesta se lipeste de perete chiar in timpul gauririi , aspirand praful in totalitate. Karcher Service, dealer Karcher Romania.