Cele mai vandute produse Karcher

Promotii Karcher

Telefoane Contact

telred
Echipamente si service:
0751 034 150
Accesorii si consumabile:
0726 715 616
0356 264 327 

Abonati-va la Newsletter

Aspiratoare profesionale-industriale Karcher

Aspiratoare profesionale-industriale
In aceasta gama de echipamente profesionale-industriale de curatenie intra urmatoarele: aspiratoare profesionale covoare-mochete, aspiratoare profesionale uscate, aspiratoare industriale de siguranta, aspiratoare profesionale speciale, aspirator umed-uscat, aspirator cu acumulator. Ofera solutii pentru industie, domeniul profesional, domeniul auto, curatitorilor de cladiri sau micilor meseriasi. Curatenie-Firme, dealer Karcher Romania, echipamente industriale curatenie.Karcher Timisoara.Karcher Service.

Aspiratoare profesionale, aspiratoare industriale, aspiratoare uscate – dorinte speciale - echipamente speciale. Sunt compacte dar silentioase: Aspiratoarele profesionale uscate mici si mobile de la Karcher sunt create special in concordanta cu nevoile clientilor profesionisti. Echipamente industriale curatenie, echipamente profesionale curatenie Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aspiratoare profesionale covoare - mochete cu perii.Aspiratoarele profesionale pentru covoare cu perii de la Karcher imbina puterea de aspirare cu o perie actionata electric.Cu ajutorul acestor aspiratoare se indeparteaza cu usurinta mizeria bine prinsa intre fibrele materialului curatat.Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aspiratoare industriale - profesionale sunt  sigure prin izolarea furtunului de aspirare.
Aspiratorul industrial pentru siguranta Karcher asigura indepartarea prafului conform standardelor de verificare TÜV,prafurile daunatoare sanatatii sa nu dauneze nimanui.Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aspiratoare profesionale speciale pentru zonele dificile ce necesita un grad ridicat de siguranta.
Acestea sunt echipamente profesionale de curatenie,speciale pentru brutari,pompieri si alte aplicatii: aspirator umed-uscat cu accesorii sau racordari rezistente la caldura,ce sunt compatibile cu cuplaje tip C.Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aspirator umed-uscat - pentru scopuri diferite.Indispensabil: Aspiratorul umed-uscat curata fiecare mizerie. Nu conteaza daca e uscata, umeda sau lichida: aparatele potrivite de la Karcher aspira absolut tot, avand unconsum redus de enrgie si o durata foarte lunga de viata.Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Aspirator cu acumulator Karcher - cu folosirea acumulatorilor - praful dispare silentios.
Matura electrica si aspiratorul cu acumulatori se pot utiliza si pentru circulatia publica in incaperile companiei Dvs. silentios si fara cablu.Face parte din gama de echipamente profesionale curatenie Karcher Service, dealer Karcher Romania.