Promotii Karcher

Telefoane Contact

telred
Echipamente si service:
0751 034 150
Accesorii si consumabile:
0726 715 616
0356 264 327 

Abonati-va la Newsletter

Masini de maturat profesionale Karcher

Masini de maturat profesionale
Masini de maturat profesionale - cu Karcher maturati la ultimul nivel al tehnicii.Gama noastra de echipamente profesionale de curatenie Karcher cuprinde modele clasice si modele inovative precum:masini maturat conduse manual, echipamente industriale curatenie, masini maturat aspirat conduse manual, echipamente profesionale curatenie, masini maturat-aspirat cu post conducere,masini aspirat gunoi,maturatoare stradala, acestor modele nelipsindu-le peformanta inalta si fiabilitatea sporita.Curatenie-Firme, dealer Karcher Romania.Karcher Timisoara.Karcher service.

Masini maturat conduse manual, maturatoare stradala Karcher. Acest tip de echipamente profesionale curatenie este ideal zone de depozitare a marfii, curti, alei, hale si altele. Masinile de maturat Karcher sunt de 7 ori mai eficiente decat o matura normala, usor de manevrat cu un design ergonomic si matura bine cu foarte putin praf ridicat. Echipamente industriale curatenie Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Masini maturat-aspirat conduse manual Karcher sunt concepute pentru economisirea energiei si a timpului. Aceste echipamente profesionale de curatenie sunt prevazute pentru pesonalul de curatenie, mecanici, industrie si constructii, care curata spatii de minim 300 mp. Echipamente profesionale curatenie Karcher Service, dealer Karcher Romania, karcher timisoara.
Masini maturat-aspirat post conducere, maturatoare stradala Karcher. Aceste echipamente profesionale curatenie devin rentabile si eficiente pentru suprafete mari si mijlocii.Varetatea gamei de masini de maturat profesionale face ca acestea sa se muleze pe orice tip de cerere. Echipamente industriale curatenie Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Masini aspirat gunoi Karcher.Aceste echipamente profesionale curatenie sunt ideale pentru utilizarea in sate,comune chiar si orase pentru aspirarea frunzisului,mucurilor de tigara,dopuri de sticla chiar si sticle de plastic.Masina de aspirat gunoiul se remarca prin comfort si functionalitate in exprimare. Recomandam de asemenea si o maturatoare stradala. Echipamente industriale curatenieKarcher Service, dealer Karcher Romania.
Maturatoare stradala Karcher. Aceste echipamente profesionale curatenie sunt concepute pentru utilizare continua pe suprafete mari de parcare, pe terenuri industriale sau alt tip de spatii deschise. Echipamente industriale curatenie Karcher Service, dealer Karcher Romania.