Cele mai vandute produse Karcher

Promotii Karcher

Telefoane Contact

telred
Echipamente si service:
0751 034 150
Accesorii si consumabile:
0726 715 616
0356 264 327 

Abonati-va la Newsletter

Spalatorie automata Karcher

Spalatorie automata
Spalatorie automata Karcher. Sunt ideale pentru masini mici dar si pentru cele de 40 de tone.Aceste instalatii de spalat de la curata ecologic, sisteme reciclare, rentabil si comfortabil vehiculele. Gama noastra de produse de acest tip cuprinde: spalatorie cu autoservire, spalatorie automata fise, spalatorii automate cu perii tip portal, spalatorie autoservire, spalatorii automate pentru TIR-uri si sisteme de reciclarea apei. Curatenie-Firme, dealer Karcher Romania, echipamente industriale curatenie.Karcher Timisoara.Karcher service.

Spalatorie cu autoservire Karcher.Ofera un program complet pentru spalare vehicule in utilizarea stationara.Poate constitui o afacere de succes atat pentru firme reprezentante auto,benzinarii cat si pentru serviceuri auto dezvoltate.In ageasta gama se regasesc aspiratoarele cu autoservire si aparate spalat cu presiune cu auto-servire.Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Spalatorie cu autoservire spalatorii automate cu perii - tip portal Karcher. Acest tip de echipamente profesionale curatenie este perfect atat pentru masinile personale cat si pentru masinile companiei. Curata economic si eficient.Se poate atasa unei reprezentante auto, benzinarii, centre de spalre dar si unor hoteluri sau supermarket-uri. Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Spalatorii automate TIR-uri Karcher.Facand parte din gama de echipamente profesionale curatenie,sunt ideale pentru vehiculele utilitare,oferind de asemenea o intretinere profesionala pentru vehicule mari.Dotat cu un program de instalatii pentru spalarea vehiculelor utilitare, acest echipament  face fata cerintelor celor mai variate tipuri de vehicule si de conditii.Karcher Service, dealer Karcher Romania.
Statie epurare apa Karcher.Acest sistem de reciclare apa ajuta la prepararea apei reziduale conform normelor.Volumul de apa reziduala generat de automatele de spalare si aparatele de curatat cu inalta presiune poate fii refolosit cu ajutorul statiile de reciclare a apei, ajutand la economisirea apei curate respectand legea.Karcher Service, dealer Karcher Romania.